Aidat, aitajärjestelmät ja aitaelementit aluesuojaukseen

Jälleenmyymme, toimitamme ja asennamme erilaiset aidat moneen käyttötarkoitukseen.

Asennamme aidat Avaimet käteen -toimituksena

Valitsemasi aitavaihtoehdon asennus sisältää asennustarvikkeet ja kiinnitysosat mahdollisista vinotuista kiristyskoukkuihin ja aitavaihtoehdolle valitut, kestävät aitapylväät tai -tolpat.

Panssariverkkoaidat

Panssariverkkoaita soveltuu erinomaisesti teollisuus- ja tehdaskiinteistöjen ja julkistenrakennusten aitavaihtoehdoksi.

Kauttamme saat panssariverkkoaidan 1-3m korkuisena 25cm välein.Panssariaidan vakio silmäkoko on 50 mm, joka soveltuu mainiosti valtaosaan kohteita.

Tilauksesta saat myös muut silmäkoot.

Materiaalivaihtoehtoina

  • Säänkestävä ja ruostumaton alumiini

  • Vahvasinkitty teräs

  • Muovipinnoitettu teräsverkko

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous panssariverkkoaidasta

Säleverkkoaidat

Säleverkkoaita soveltuu moneen – esimerkiksi julkistenrakennusten, koulujen ja yrityksen käyttöön.

Kauttamme saat esimerkiksi kotimaiset, PurAit:n valmistamat Adronit-aitajärjestelmät paikalleen asennettuna. Säleverkkojärjestelmästä löytyvät erikoismallit ja kustannustehokkaat vaihtoehdot kaikkiin kohteisiin.

Aitajärjestelmän elementit ovat työstetty pistehitsatusta 8mm terästangosta. Valikoimasta löytyy mm. erityisen kestävä, kuumasinkitty ja jauhemaalilla pohja- ja pintamaalattu vaihtoehto. Värivalikoiman neljän perusvärin lisäksi saat aitajärjestelmän tilauksesta kaikissa RAL -järjestelmän sävyissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää säleverkkoaidoista

Koristeaidat ja säleaidat

Koristeaita sopii esimerkiksi kotipihojen, puistojen, virkistysalueiden ja julkisten alueiden rajaamiseen. Valitse koristeaita, kun haluat aidalta kestävyyden lisäksi myös tyylikkyyttä.

Kaikki koristeaidat ovat ruostesuojattuja ja taatusti säänkestäviä. Valitsemasi koristeaitamalli toimitetaan toivomassasi sävyssä, voit valita suosikkisi RAL-värijärjestelmän laajasta värien kirjosta.

Ota yhteyttä ja kysy koristeaitamalleja